Costa Blanca Los Dolses

Der er først mulighed for booking fra d. 10/3 2021

Costa Blanca sydlige del er valgt, da det er det varmeste område på det Europæiske fastland om vinteren. Man skal helt til de Canariske øer for at få det et par grader varmere om vinteren. Henover jul og nytår samt i januar/februar (de koldes måneder) vil der typisk være 20 grader og sol midt på dagen. Man kan ligge på terrassen i solen et par timer og gå i korte bukser medens der er regn, sne og mørke i Danmark. Der er lyst fra ca. kl. 8 til kl. 18. Det er en fantastisk vinter destination og om sommeren bliver det ikke helt så varmt som på Costa del Sol. Costa Blanca syd er beskyttet af bjerge, som gør området varmt og lækkert om vinteren.

I området ved lejlighederne er der ikke færre end 5 golfbaner. Der er kultur og naturoplevelser til mange uger, hvis man kører lidt rundt og ser byerne. Der er Murcia, Cartagena, Alicante og Elche indenfor ca. 45 minutters kørsel. Området var det sidste, som blev indtaget af Franco under den spanske borgerkrig.

Det er meget billigt at bo og spise i området. En 3 retters menu med vin kan købes for ca. 10 euro. Der er rigtigt mange restauranter at vælge imellem i gå afstand fra begge lejligheder.

Costa Blanca kan nåes med fly til Alicante og herfra bil, som koster ca. 1.000 kr for én uge. I lavsæsonen mindre. Bil er også en mulighed, men der da der er 2.500 km fra Danmark kræver det nok at man har et længere ophold på nogle uger i området før det giver mening at køre i egen bil.

Los Dolses lejligheden har 2 soveværelser og 2 badeværelser. Der er sovesofa i stuen, så man kan godt være 6 personer i lejligheden. Fra tagterrassen er der en flot udsigt over de mange hvidkalkede huse. Det er en helt særlig og smuk oplevelse at kigge ud fra tagterrassen og gå en tur i området, som er eksklusivt med mange dyre huse.

Der er 5 minutter gang til supermarked og restauranter. Der er 15 min gang til ét af de største og flotteste indkøbscentre i Spanien, som hedder Zenia Boulevard. Her er et stort antal butikker og det er åbent og lyst. På det store torv er der underholdning hver aften.

Der er fælles pool til lejlighederne og den er fin, men den store sandstrand er i særklasse. Den kan man køre til på 5-10 minutter.

Details

  • Adults: 4
  • Children: 2
  • View: Udsigt over byen, pool, køkken
  • Size: 200m²
  • Bed Type: Dobbeltseng
  • Categories: Costa Blanca

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *