Costa Blanca Bosque

Der er først mulighed for booking fra d. 10/3 2021

Costa Blanca sydlige del er valgt, da det er det varmeste område på det Europæiske fastland om vinteren. Man skal helt til de Canariske øer for at få det et par grader varmere om vinteren. Henover jul og nytår samt i januar/februar (de koldes måneder) vil der typisk være 20 grader og sol midt på dagen. Man kan ligge på terrassen i solen et par timer og gå i korte bukser medens der er regn, sne og mørke i Danmark. Der er lyst fra ca. kl. 8 til kl. 18. Det er en fantastisk vinter destination og om sommeren bliver det ikke helt så varmt som på Costa del Sol. Costa Blanca syd er beskyttet af bjerge, som gør området varmt og lækkert om vinteren.

I området ved lejlighederne er der ikke færre end 5 golfbaner. Der er kultur og naturoplevelser til mange uger, hvis man kører lidt rundt og ser byerne. Der er Murcia, Cartagena, Alicante og Elche indenfor ca. 45 minutters kørsel. Området var det sidste, som blev indtaget af Franco under den spanske borgerkrig.

Det er meget billigt at bo og spise i området. En 3 retters menu med vin kan købes for ca. 10 euro. Der er rigtigt mange restauranter at vælge imellem i gå afstand fra begge lejligheder.

Costa Blanca kan nåes med fly til Alicante og herfra bil, som koster ca. 1.000 kr for én uge. I lavsæsonen mindre. Bil er også en mulighed, men der da der er 2.500 km fra Danmark kræver det nok at man har et længere ophold på nogle uger i området før det giver mening at køre i egen bil.

Bosques lejligheden ligger i et område, som ikke er helt så charmerende som Los Dolses, men det er velfungerende og der er mange restauranter samt indkøbsmuligheder indenfor 5 minutter i bil. Der er mindre supermarkeder i gåafstand. Udsigten fra penthouse lejligheden er fantastisk, da man kan se hele vejen rundet – mod bjergene, mod havet og mod byerne.

Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse og i stuen kan der redes op på sovesofaen også, så der er reelt plads til 6 personer. Det kan dog blive lidt trangt med badeværelset. Tagterrassen er på ca 80 kvadratmeter, så her er plads nok.

Details

  • Adults: 4
  • Children: 2
  • View: Udsigt over byen og vandet
  • Bed Type: Dobbeltseng, to enkelte senge
  • Categories: Costa Blanca

Prices start at: 100 DKK per night

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *