Rømø

Der er først mulighed for booking fra d. 10/3 2021

Rømø er blot én blandt flere destinationer i Danmark, som vil blive opkøbt. Rømø har en attraktiv vestkyst natur med en 5 km bred sandstrand på den sydlige del. Her kan kan køre på stranden, flyve med drage og mange andre ting.

Rømø har færgeforbindelse til den tyske ø Sild, som er en meget eksklusiv destination for rige tyskere. Det er absolut en oplevelse værd.

Lejligheden på RIM ligger i første række direkte ud til golfbanen. Fra 1. salen er der en flot udsigt over hele det sydlige Rømø og henover diget kan man se have og den tyske ø Sild kan ses i horisonten.

Lejligheden er nyligt renoveret og fremstår flot og velholdt. Der er terrasse på begge sider af huset. Terrassen mod golfbanen har sol stort set hele dagen, da den vender stik mod syd. På den anden side af huset er der en stor legeplads med hoppepude og meget mere.

Der er tennis, minigolf og 2 indendørs swimmingpools i fællescentret.

Fra Rømø kommer man let til Danmarks ældre by Ribe, som absolut skal ses. Tønder by er også meget charmerende og bærer med store preussiske bygninger (frem til 1920) præg af den tyske periode fra 1864 til 1920.

På Rømø er der masser af plads til at nyde naturen, der er fred og ro det meste af året. Om sommeren er der mange turister og der er fuld gang i de mange restauranter på det sydligere Rømø, hvortil der er gåafstand fra lejligheden.

Details

  • Adults: 4
  • Children: 2
  • Categories: Rømø

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *