Skagen

Skagen er en af Danmarks mest populære feriedestinationer, der byder på et væld af smukke naturoplevelser i kombination med mange unikke seværdigheder og et rigt kulturliv.

Nær vores ferieboliger i Skagen finder man mere end 60 kilometer hvid sandstrand med gode bademuligheder – også for helt små børn. Her er der rig mulighed for at komme ned i gear og nyde en dejlig feriestund med familie og venner.

Er man til kultur kan man bl.a. besøge flere anerkendte museer som Skagens Museum, Anchers Hus og Drachmanns hus m.m. Yderligere byder ’toppen af Danmark’ også på nogle af landets mere kendte naturseværdigheder som Grenen, hvor de to have Skagerak og Kattegat mødes samt Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke. Alt sammen et besøg værd.

 

5 personers feriehus i Skagen Strand Feriecenter

 

Skagen er blandt de absolutte favoritter over danske feriedestinationer. ‘Toppen af Danmark’ byder både på unikke naturseværdigheder og et rigt kulturliv med kunst og museer, shopping, lækre restauranter og barer m.m.

Feriehus nr. 41 (type 1) i Skagen Strand kommer med ét soveværelse, med dobbeltseng, og en åben 1. etage med yderligere tre sovepladser. Komplet køkken med udstyr til madlavning, sydvendt terrasse samt et rummeligt og lyst badeværelse. Prisen varierer efter sæson: 1.151 – 6.074 kr. pr. uge.

7 personers feriehus i Skagen Strand Feriecenter

 

Feriehus nr. 79 og 97 (type 2) har tre separate soveværelser med i alt 6 sovepladser og mulighed for en ekstra opredning på 1 sal. Derudover et komplet køkken med udstyr til madlavning, sydvendt terrasse, samt et rummeligt og lyst badeværelse.

Yderligere vil der være mulighed for at benytte sig af Skagen Strand Feriecenters mange faciliteter som: badeland med sauna og dampbad samt idrætshal, motionsrum og flere forskelige udendørs faciliteter. Prisen varierer efter sæson: 1.229 – 6.194 kr. pr. uge.