Skip to main content

Alicante Calle Union

Costa Blanca

Alicante – en skatkiste af oplevelser

Træd ind i hjertet af ægte middelhavsstemning i Alicante – en skatkiste af oplevelser, der perfekt forener shopping, kultur og solrig badeferie. Udforsk de elegante shoppinggader, hvor du kan fordybe dig i de seneste trends, inden du sætter dig til rette på en af de lækre restauranter og nyder den lokale gastronomi. Lad dig fortrylle af de smukke strande og oplev den livlige atmosfære på den palmefyldte strandpromenade Playa de Postiguet. Her kan du slappe af på fortovscafeerne, beundre gadeartisterne og lade dig rive med af de livlige toner fra de lokale livebands om aftenen. 

Med spændende kunstmuseer og en rig kulturarv venter der en verden af opdagelser i Alicante. Så træd ind i dette charmerende univers og lad dig forføre af Alicantes unikke skønhed og atmosfære.

Om ferielejligheden

Næsten nyopført og centralt beliggende lejlighed i hjertet af Alicante, perfekt til 6 personer fordelt på 3 separate værelser med dobbeltsenge. Denne moderne lejlighed, beliggende på 3. sal i en nyopført ejendom, byder på komfort og bekvemmelighed. Selvom der ikke er elevator, belønnes man med en fantastisk beliggenhed i en rolig sidegade tæt på butikker og byens centrum. 

Ankomsten fra Alicante lufthavn er nem med en kort taxatur, og indenfor 20 minutter kan man være ved lejligheden. Herfra er det let at udforske byen, der byder på et væld af restauranter, butikker og en fantastisk bystrand, som ligger blot en kort gåtur på 10-15 minutter væk. For en ekstraordinær strandoplevelse kan man også tage letbanen til de store strande nord for byen. Denne lejlighed er det ideelle udgangspunkt for en uforglemmelig byferie i Alicante.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Alicante Lufthavn: Ca. 20 min

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Costa Blanca

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  Vides ikke

 • Antal soveværelser

  3

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  2

 • Ugentlig lejepris

  2.900 – 4.900 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Alicante

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder