Alicante Calle Union

Valencia

BOLIG AREAL: 00 KVM  ·  SOVEVÆRELSER: 3  ·  SOVEPLADSER: 6  ·  BADEVÆRELSE: 2


OM FERIEBOLIGEN

En næsten nyopført lejlighed i centrum af Alicante med plads til 6 personer (fordelt på 3 separate værelser med dobbeltseng) og evt. 2 yderligere på sovesofa. Lejligheden er perfekt og ligger på 3. sal i en nyopført ejendom. Der er ikke elevator. Man kan tage taxa fra lufthavnen i Alicante og 20 minutter senere er man ved lejligheden, som ligger i en rolig sidegade tæt ved butikkerne og bykernen. Beliggenheden er optimal for en byferie i Alicante, hvor der er masser af restauranter, butikker og en fantastisk bystrand (10-15 min gang). Man kan også tage letbanen til de store strande nord for byen – det er også en oplevelse.

Alicante er en storby med ægte middelhavsstemning. Ønsker du at kombinere shopping, kultur og badeferie, er dette byen for dig, med sine flotte shopping gader, lækre restauranter, smukke strande og spændende kunstmuseer. Den palmefyldte strandpromenade Playa de Postiquet er også en besøg værd i sig selv, med fortovscafeer, gadeartister og livebands der spiller om aftenen.

Book boligen HER

Se vores andre boliger HER

LEJEPRIS

Den ugentlige lejepris varierer mellem 2.900 kr. – 4.900 kr. afhængigt af sæson ekskl. rengøringstillæg.


Alicante by
Spisebord med køkken og stue i baggrunden i Alicante
Spisestuen
Køkkenet med spisestue i baggrunden
Køkkenet i Alicante
Soveværelse 1
Soveværelse 2
Badeværelse 1
Badeværelse 2

HER LIGGER FERIEBOLIGEN!

© Investering & Feriebolig A/S. CVR 41796340. Data- og privatlivspolitik. Alle rettigheder forebeholdes Investering og Feriebolig A/S