Skip to main content

Baveno

Lago Maggiore

Velkommen til Baveno, en af de større byer ved Lago Maggiore og et autentisk ferieparadis.

Beliggende kun 1 km fra centrum og havnepromenaden, tilbyder vores lejlighed en bekvem base for at udforske byens charme og byens indkøb samt restauranter. Baveno, berømt for sine mineralvandskilder og romerske oprindelse, lokker med en fortryllende atmosfære og en imponerende udsigt over de Borromeiske Øer.

Gå ikke glip af muligheden for at udforske Nationalparken Val Grande, Italiens største vildmarksområde, blot 10 km væk. Golfentusiaster kan nyde de fire golfbaner i området, inklusive den anbefalede 18-hullers Golf Club des Iles Borromees ved Stresa/Baveno.

Søen i sig selv indbyder til et væld af aktiviteter, fra bådture og vandsport til dykning og fiskeri. Et besøg på De Borromeiske Øer er et absolut must.
Lad dig fortrylle af Bavenos historie og skønhed, og skab uforglemmelige minder langs Lago Maggiores maleriske bred.

Om lejligheden

Denne lejlighed byder på 2 store soveværelser, 2 badeværelser og et lækkert køkkenalrum. Begge store værelser har dobbeltsenge, og der er også en sovesofa i stuen til ekstra opredning. Nyd den smukke søudsigt fra den ene af de to altaner, og oplev en lys og luksuriøs atmosfære i hele lejligheden.Lejligheden ligger et par minutters gang fra banegården, så den er nemt tilgængelig. En perfekt ramme for en afslappende og behagelig ferieoplevelse.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Lugano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Lago Maggiore

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  65 kvm

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  2

 • Ugentlig lejepris

  2.100 – 5.950 kr.

 • Nærmest lufthavn

  Lugano eller Milano

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder