Skip to main content

Folgarida Meledrio 40

Folgarida ❄

Folgarida: Oplev den uovertrufne skiferie i Dolomitterne

Velkommen til Folgarida, dit skiløbsparadis i hjertet af de italienske Dolomitter. Med sneklædte tinder og endeløse pister byder dette charmerende alpine paradis på en skiløbsoplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du nyde godt af den praktiske beliggenhed i nærheden af de berømte skisportssteder i Madonna di Campiglio og Marilleva, der tilbyder over 150 kilometer pister for alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skientusiast, vil Folgarida fortrylle dig med sin charme og skønhed.

Efter en dag på pisterne kan du slappe af i Folgaridas hyggelige landsbyatmosfære med traditionelle italienske restauranter og livlige après-ski-muligheder. Byen byder på fem restauranter inden for gåafstand fra din bolig, mens den nærliggende by Dimaro og den charmerende Trento tilbyder yderligere kulinariske oplevelser.

Folgarida og det omkringliggende område byder også på aktiviteter året rundt, fra vandreture og river rafting om sommeren til ski og snowboarding om vinteren. Udforsk bjergene via lifterne eller slentre langs smukke bjergsøer dannet af den smeltede sne.

Tag det næste skridt mod din nye drømmeskihytte og opdag magien ved Folgarida i Dolomitterne.

OBS:
Vintersæson i Folgarida strækker sig fra uge 50 til uge 14! Lavsæsonen løber fra efterårsferien og indtil uge 50, samt fra påsken og frem til midten af maj. Mens størstedelen af aktiviteterne måske lukker ned, kan du stadig reservere vores komfortable boliger og indånde den forfriskende bjergluft i den fredelige atmosfære. Dette er således det perfekte tidspunkt til at genoplade batterierne og lade op til den kommende skisæson. Så tag springet og bliv medejer af denne skønne bolig.

VIGTIGT!

Skisæsonen løber fra uge 50 – uge 14. Ugerne fra efterårsferie og frem til uge 50, samt forårsugerne fra påske om frem til midt i maj, er absolut lavsæson, hvor det meste aktivitet i byen lukker helt ned. Man kan stadig booke boligerne hvis man vil nyde den friske bjergluft og stilheden.

Om lejligheden

Træd ind i Meledrio 40, en lille bolig, der er blevet totalrenoveret og moderniseret til perfektion. Beliggende kun 500 meter fra skiliften, er denne bolig det ideelle valg til din skiferie. Med plads til 6 overnattende gæster tilbyder lejligheden et enkelt soveværelse med en dobbeltseng, en sovesofa på repos på første etage og en 140×200 cm seng i værelset på stueetagen. 

Vær opmærksom på, at adgangen til lejligheden kræver at man bestiger mange trapper, hvilket gør den uegnet for gangbesværede. Indenfor vil du finde en stejl trappe, der fører til første sal. Oplev den unikke charme og komfort i Meledrio 40, og nyd en skiferie med stil og bekvemmelighed.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Bolzano Lufthavn; Turen fra Bolzano lufthavn tager ca. 1½ time.  

Milano Lufthavn; Turen fra Milano lufthavn tager 3½ time. 

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Folgarida

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  38 kvm

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  2.000 – 4.900 kr.

 • Nærmest lufthavn

  Bolzano eller Milano

 • Parkering

  Parkeringsmuligheder i området er begrænset i højsæsonen, her anbefaler vi at man undersøger betalte parkeringspladser inden afrejse. Udenfor sæson er der gode muligheder for parkering lige ved trappen op til lejligheden. Vi har fået anbefalet at parkere i parkeringshuset ved Hotel Belvedere. Det ligger 10 minutters gang fra boligen

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder