Skip to main content

Bliv medejer af ferieboliger

Med en investering på 110.000 kr. bliver du medejer af 50 ferieboliger i både Danmark og Europa. Herfra kan du læne dig tilbage og nyde tilværelsen og ferieboligerne sammen med din familie og venner. Der er ingen løbende udgifter, og vi klarer alt det administrative arbejde!

Ferieboliger i Spanien

Mange destinationer

På nuværende tidspunkt er der ferieboliger i Danmark, Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Kroatien og Montenegro.

I den kommende tid har vi fokus på at købe ferieboliger i flere lande og områder, som aktionærerne forespørger. Det drejer sig blandt andet om Grækenland, Portugal og Sverige. Som ny aktionær kan du også være med til at bestemme, hvor vi køber de næste, særligt hvis du kan anbefale et sted, du selv har besøgt og gode erfaringer med.

Investering

Investering med forskellige midler

Der kan investeres med almindelig opsparing, selskabs- eller pensionsmidler i henhold til reglerne om investering i unoterede aktier.

Læs mere om mulighederne her

Sæsonsystem

Sådan fungerer prioriteringsrunderne

Hvert år afholdes 2 prioriteringsrunder. Her indsender aktionærerne sine ferieboligønsker i prioriteret rækkefølge for den kommende sæson. Jo flere ønsker man registrerer, desto større er sandsynligheden for at få nogle ønsker opfyldt. Investering og Feriebolig fordeler boligerne imellem aktionærerne.

Nemt at booke

Brug af boligerne

Som ny aktionær bliver du medejer af alle de ferieboliger, selskabet råder over. Boligerne kan alle lejes til en favorabel pris af vores aktionærer, deres familier og venner. Det er vores ambition, at alle aktionærer skal føle sig hjemme i ferieboligerne. Vi glade for al den feedback, vi får, så vi løbende i fællesskab kan gøre ferieoplevelsen endnu bedre.

Det er vigtigt for os at holde en høj standard på både service og hygiejne. Slutrengøring er derfor obligatorisk for alle ferieboliger. Vi holder de fleste boliger allergivenlige, men det er muligt at medbringe hund i udvalgte ferieboliger. Vi gør opmærksom på, at der ikke må ryges i nogen af vores ferieboliger.

Se bookingprocessen herunder

Som aktionær har du adgang til bookingsystemet, som kan tilgås via hjemmesiden under booking. Login, tjek ledigheden og book din næste ferie her.
Feriebolig booking
Wi-Fi i boligerne

Internetforbindelse

Vi bestræber os på at etablere internetadgang i vores ferieboliger, især de beliggende uden for EU, hvor EU-mobildata ikke kan bruges. Vores fokus ligger på at sikre muligheden for internetadgang, men vi kan desværre ikke garantere en stabil forbindelse.

Investering og Feriebolig yder ikke support på internetforbindelsen, men vi formidler gerne kontakt til udbyderen, i tilfælde af, at der opstår fejl. Vi garanterer ikke en fungerende internetforbindelse og giver derfor ikke kompensation i tilfælde af manglende forbindelse.

Vi køber ikke lokale kanaler, men arbejder på at installere Chromecast i alle boligerne, så man kan se TV/film via nettet på mobilen eller via internettet i boligen.

Internet i ferieboligerne

Hvad er en Chromecast?

Chromecast er et lille USB-stick, du sætter i HDMI-stikket på dit TV. Så kan du bl. a. streame video og billeder fra din smartphone, computer og tablet direkte til fjernsynet eller en anden skærm.

Guide til opsætning

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår og hvordan kan man sælge sine aktier?

Aktierne værdiansættes løbende baseret på uafhængige vurderinger af ejendommenes værdi. Der fastsættes herefter en kurs, der kan handles til – enten via Investering og Feriebolig eller direkte mellem aktionærerne. Vi foretager kapitalforhøjelser 2-3 gange årligt – aktierne kan i denne forbindelse sælges.

Er der behov for et hurtigt salg af aktierne f.eks. i forbindelse med dødsfald eller andet, så er bestyrelsen bemyndiget til at tilbagekøbe aktierne til den bogførte værdi.

Hvor stort et afkast kan man forvente?

Det budgetterede afkast er på 3%, fordelt som 1,5% i værdistigninger og 1,5% i driftsresultat.
Vi henviser til vores afkastberegning under Investering fanen.

Hvor meget kan man forvente at kunne bruge boligerne?

Der er ingen grænser for hvor mange uger eller boliger, man må booke. I prioriteringsrunden kan man ca. regne med at få tildelt 1 uge pr. 1.000 aktier (svarende til mindste investering på 110.000 kr.). Efter prioriteringsrunden åbner bookingsiden for fri booking. Her kan man booke lige så meget, man vil.