Skip to main content

Bliv medejer af ferieboliger

Med en investering på 110.000 kr. bliver du medejer af 50 ferieboliger i både Danmark og Europa. Herfra kan du læne dig tilbage og nyde tilværelsen og ferieboligerne sammen med din familie og venner. Der er ingen løbende udgifter, og vi klarer alt det administrative arbejde!

Investér og nyd tilværelsen

Som medejer af 50 ferieboliger er mulighederne mange. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at holde ferie og bruge boligerne. . Vi forsøger altid at købe mere end en feriebolig i samme område, så du har mulighed for at tage venner og familie med uden at skulle dele køkken og bad.

Feriestemning
Sæsonsystem

Sådan fungerer prioriteringsrunderne

Hvert år afholdes 2 prioriteringsrunder. Her indsender aktionærerne sine ferieboligønsker i prioriteret rækkefølge for den kommende sæson. Jo flere ønsker man registrerer, desto større er sandsynligheden for at få nogle ønsker opfyldt. Investering og Feriebolig fordeler boligerne imellem aktionærerne.

Ferieboliger i Spanien

Mange destinationer

På nuværende tidspunkt er der ferieboliger i Danmark, Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Kroatien og Montenegro.

I den kommende tid har vi fokus på at købe ferieboliger i flere lande og områder, som aktionærerne forespørger. Det drejer sig blandt andet om Grækenland, Portugal og Sverige. Som ny aktionær kan du også være med til at bestemme, hvor vi køber de næste, særligt hvis du kan anbefale et sted du selv har besøgt og gode erfaringer med.

  

Wi-Fi i boligerne

Vi forsøger at etablere internet, hvor det er muligt, men garanterer ikke for forbindelsen. Investering og Feriebolig yder ikke support på internetforbindelse. Er der fejl, formidler vi kontakt til udbyderen, så man kan få fikset problemet. Vi garanterer ikke fungerende internet, og vi giver ikke kompensation i tilfælde af manglende forbindelse. Vi har særlig fokus på etablering af internet i de ferieboliger, der ligger uden for EU, da det her ikke er muligt at bruge EU-data fra sit mobilabonnement. 

Vi køber ikke lokale kanaler, men arbejder på at installere Chromecast i alle boligerne, så man kan se TV/film via nettet på mobilen eller via internettet i boligen hvis det er der.

Internet i ferieboligerne

Hvad er en Chromecast?

Chromecast er et lille USB-stick, du sætter i HDMI-stikket på dit TV. Så kan du bl. a. streame video og billeder fra din smartphone, computer og tablet direkte til fjernsynet eller en anden skærm.

Guide til opsætning

Brug af boligerne

Som ny aktionær bliver du medejer af alle de ferieboliger, selskabet råder over. Boligerne kan alle lejes til en favorabel pris af vores aktionærer, deres familier og venner. Det er vores ambition, at alle aktionærer skal føle sig hjemme i ferieboligerne. Vi glade for al den feedback, vi får, og at vi løbende i fællesskab kan gøre ferieoplevelsen endnu bedre. 

Som aktionær har du adgang til bookingsystemet, som kan tilgås via hjemmesiden. Login, tjek ledighed og book din næste ferie.

Det er vigtigt for os at holde en høj standard på både service og hygiejne. Slutrengøring er derfor obligatorisk for alle ferieboliger. Vi holder de fleste boliger allergivenlige, men det er muligt at medbringe hund i udvalgte ferieboliger.
Feriebolig booking

Få overblik over processen

  • Du går med en drøm om at købe egen feriebolig

  • Du undersøger markedet, men det er uoverskueligt og kompliceret

  • Du ser måske en annonce for Investering og Feriebolig på Facebook eller Google

  • Du lander på vores hjemmeside // Her er du nu! 

  • Du vil gerne høre mere og melder dig til vores online informationsmøde

  • Du beslutter dig for at investere

  • Du sender en tegningsblanket og får med det samme adgang til bookingsystemet

  • Du bliver fuldgyldig aktionær, når investeringssummen er indbetalt

  • Som aktionær har du fuld adgang til både prioriteringsrunder og bookingsystemet

Sådan bliver du aktionær

Der kan investeres på tre forskellige måder ↓
1. Med almindelig opsparing (frie midler)

Når tegningsblanketten er underskrevet, og kapitalforhøjelsen gennemføres, skal du overføre det beløb, du har tegnet for (minimum 110.000 kr.) til advokatfirmaet Skov Advokater i Vejle. Advokaten kontrollerer, om alle betingelser for kapitalforhøjelsen er tilstede. Herefter gennemføres kapitalforhøjelsen, og du er medejer/aktionær. Beskatning af afkastet sker efter almindelige aktieavanceregler. Siden 2017 skal investorer, der har investeret via frie midler, betale 27% i skat af de første 51.700 kr og 42% af aktieindkomst ud over 51.700 kr.

2. Med pensionsmidler

Når tegningsblanketten er underskrevet, og kapitalforhøjelsen gennemføres, skal du overføre det beløb, du har tegnet for (minimum 110.000 kr.) til advokatfirmaet Skov Advokater i Vejle. Advokaten kontrollerer, om alle betingelser for kapitalforhøjelsen er tilstede. Herefter gennemføres kapitalforhøjelse, og du er medejer/aktionær. Er en andel af din investering i en bankstyret ordning, kan du investere efter gældende regler. Ydermere er det muligt at kombinere pensionsmidler med frie midler. Du betaler 15,3% i PAL-skat af medtagede udbytter og den årlige værdistigning i aktiernes værdi.

Du kan højest brug 20% af din pension til investeringen, så det kræver, at du har ca. 550.000 kr. stående på din pension i banken (ratepension og kapitalpension). Almindelige arbejdsmarkedspensioner kan ikke anvendes (f.eks. Velliv, PFA og P+)

3. Penge fra selskaber
Når tegningsblanketten er underskrevet, og kapitalforhøjelsen gennemføres, skal du overføre det beløb, du har tegnet for (minimum 110.000 kr.) til advokatfirmaet Skov Advokater i Vejle. Advokaten kontrollerer, om alle betingelser for kapitalforhøjelsen er tilstede. Herefter gennemføres kapitalforhøjelsen, og du er medejer/aktionær. Som selskabsinvestor bliver du beskattet med en selskabsskat på 22% af de 70% af udbyttet, hvilket giver en effektiv skattesats på 15,4%. Fordelen ved at være selskabsinvestor er, at selve værdistigningen er skattefri ved salg uanset ejerandel.

Vi henviser i øvrigt til gældende prospekt og rådgivning ved egen advokat og revisor.

Feriebolig koncept

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår og hvordan kan man sælge sine aktier?

Salg af dine aktier

Aktierne værdiansættes løbende baseret på uafhængige vurderinger af ejendommenes værdi. Der fastsættes herefter en kurs, der kan handles til – enten via Investering og Feriebolig eller direkte mellem aktionærerne. Vi foretager kapitalforhøjelser 2-3 gange årligt – aktierne kan i denne forbindelse sælges.

Er der behov for et hurtigt salg af aktierne f.eks. i forbindelse med dødsfald eller andet, så er bestyrelsen bemyndiget til at tilbagekøbe aktierne til den bogførte værdi.

Hvor stort et afkast kan man forvente?

Det budgetterede afkast er på 3%, fordelt som 1,5% i værdistigninger og 1,5% i driftsresultat.
Vi henviser til vores afkastberegning under Investering fanen.

Hvor meget kan man forvente at kunne bruge boligerne?

Der er ingen grænser for hvor mange uger eller boliger, man må booke. I prioriteringsrunden kan man ca. regne med at få tildelt 1 uge pr. 1.000 aktier (svarende til mindste investering på 110.000 kr.). Efter prioriteringsrunden åbner bookingsiden for fri booking. Her kan man booke lige så meget, man vil.