Skip to main content

Orsara Bormida

Piemonte

Opdag Charmerende Orsara Bormida

Velkommen til Orsara Bormida. Denne maleriske landsby byder på en autentisk italiensk charme og en rolig atmosfære, der inviterer dig til at opleve det bedste af det lokale liv.

Udforsk de brostensbelagte gader og de farverige facader, der tegner et billede af landsbyens rige historie og kultur. Nyd de lokale specialiteter på de hyggelige restauranter og caféer og få en smag af det ægte italienske køkken.

Ferieboligen i Orsara Bormida ligger ca. en halv times kørsel fra Alessandria og en times kørsel fra Asti og er et ideelt udgangspunkt for at udforske Piemontes vinmarker og naturskønne omgivelser. Tag på vandreture gennem de bølgende bakker eller besøg nærliggende vingårde for at smage på nogle af regionens bedste vine.

Din rejse som medejer af et charmerende landhus i det autentiske Italien begynder her!

Om lejligheden

Velkommen til dette charmerende landhus beliggende i det idylliske italienske vinområde Piemonte i Orsara Bormida. Nyd en fantastisk udsigt fra husets terrasse, der indbyder til afslapning med et godt glas lokal vin. Dette rummelige hus er perfekt til den store familie med plads til 4-6 overnattende gæster. Med 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning på sovesofaen i stuen, er der plads til alle

Nærmeste lufthavn

Torino Lufthavn

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Piemonte, Norditalien

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  100 kvm

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  1.400 – 5.100 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Torino

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder