Skip to main content

Vence

Le Jardin Matisse

Vence: En Skjult Perle ved Den Franske Riviera

Velkommen til Vence, en malerisk gammel domkirkeby beliggende mellem Nice og Antibes. Beskyttet af bjerge og indrammet af fem imponerende byporte, herunder den ældste, Porte de Peyra, byder Vence velkommen til en historisk oase.

På Place du Peyra, byens mest idylliske plads, mødes du af et århundredgammel kastanjetræ og en fortryllende fontæne fra 1822, mens livet pulserer på Place du grand Jardin med sine caféer og butikker.

Oplev Vences historiske skatte, herunder den ældgamle domkirke og det ikoniske Matissekapel. Fra Col de Vence kan du nyde en betagende udsigt over alperne og Middelhavet. Opdag Vences skjulte skatte og forstå, hvorfor denne by er en ægte perle ved Den Franske Riviera.

Om lejligheden

Denne charmerende ferielejlighed er perfekt til en byferie i Nice og Vence. Beliggende kun 20 minutters gang fra centrum af Vence, hvor den gamle bymur omkranser en historisk og malerisk atmosfære og hvor det er muligt at se Matisse kapellet. 

Denne ferielejlighed ideel til både by- og solferie året rundt. Beliggende i et roligt ferieboligområde med adgang til swimmingpool, tilbyder lejligheden et lille køkkenalrum og badeværelse i stueetagen samt soveværelser på første sal. Nyrenoveret og stilfuldt indrettet, kan du slappe af på den rummelige terrasse og nyde det gode vejr i komfort. Oplev det bedste af både bylivet og solen i denne skønne ferielejlighed i Vence – det perfekte udgangspunkt for din næste ferieoplevelse.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Nice Côte d’Azur: ca. 20 min

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  32 kvm

 • Antal soveværelser

  3

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  1.800 – 5.400 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Nice

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder