Skip to main content

Hacienda Alicante

Costa Blanca

Oplev charmen ved Hacienda Alicante og Jumilla

Velkommen til Hacienda Alicante, en oase af ro og skønhed kun en times kørsel fra Alicante. Her, omgivet af det åbne landskab og bjergenes majestætiske silhuetter, finder du en sand perle af natur og kultur.

I dette område, præget af vinmarker, mandler, olivenlunde og mere, er der en unik harmoni mellem landbrug og skønhed. Udforsk de mange vingårde i nærheden og smag på lokalt dyrkede delikatesser.

20 minutters kørsel væk åbner byen Pinoso sine døre med gastronomiske festivaler og livlige byfester. Drøm dig væk til sydens varme kilder i Fortuna, kun en halv times kørsel mod syd, hvor romerske bade og afslappende pools venter på dig. Til de eventyrlystne er der Sierra de la Pila, et lille bjerg, der indbyder til vandreture og spektakulære udsigter, kun 15 minutters kørsel fra Hacienda Alicante.

Få en autentisk smag af det spanske landskab og kultur i dette skjulte paradis.

Om ferieboligen

Denne unikke mulighed er det perfekte tilflugtssted for den store familie, der søger en uforglemmelig ferieoplevelse. Hacienda Alicante ligger cirka 1 times kørsel fra Alicante, tæt på den charmerende by Jumilla. Beliggende i det åbne landskab med betagende udsigt til bjergene, er denne totalrenoverede Hacienda lys og moderne med helt nye møbler. Med plads til 26 personer fordelt på 10 smukt indrettede soveværelser og 11 badeværelser er der rigeligt med plads til alle.

Haciendaen byder desuden på en petanque-bane, en beachvolley-bane, en legeplads og en forfriskende pool, der indbyder til mange timers sjov og afslapning. Uanset om man er til aktiviteter eller blot ønsker at slappe af i idylliske omgivelser, er der noget for alle i familien at nyde på dette fantastiske sted.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Alicante Lufthavn: ca. 1 time

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Plantegninger over Hacienda Alicante


Andre adresser i Costa Blanca

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  300 kvm

 • Antal soveværelser

  10

 • Antal sovepladser

  26

 • Badeværelser

  11

 • Ugentlig lejepris

  9.900 – 29.800 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Alicante

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder