Skip to main content

Folgarida Mughetto

Folgarida ❄

Folgarida: Oplev den uovertrufne skiferie i Dolomitterne

Velkommen til Folgarida, dit skiløbsparadis i hjertet af de italienske Dolomitter. Med sneklædte tinder og endeløse pister byder dette charmerende alpine paradis på en skiløbsoplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du nyde godt af den praktiske beliggenhed i nærheden af de berømte skisportssteder i Madonna di Campiglio og Marilleva, der tilbyder over 150 kilometer pister for alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skientusiast, vil Folgarida fortrylle dig med sin charme og skønhed.

Efter en dag på pisterne kan du slappe af i Folgaridas hyggelige landsbyatmosfære med traditionelle italienske restauranter og livlige après-ski-muligheder. Byen byder på fem restauranter inden for gåafstand fra din bolig, mens den nærliggende by Dimaro og den charmerende Trento tilbyder yderligere kulinariske oplevelser.

Folgarida og det omkringliggende område byder også på aktiviteter året rundt, fra vandreture og river rafting om sommeren til ski og snowboarding om vinteren. Udforsk bjergene via lifterne eller slentre langs smukke bjergsøer dannet af den smeltede sne.

Tag det næste skridt mod din nye drømmeskihytte og opdag magien ved Folgarida i Dolomitterne.

OBS:
Vintersæson i Folgarida strækker sig fra uge 50 til uge 14! Lavsæsonen løber fra efterårsferien og indtil uge 50, samt fra påsken og frem til midten af maj. Mens størstedelen af aktiviteterne måske lukker ned, kan du stadig reservere vores komfortable boliger og indånde den forfriskende bjergluft i den fredelige atmosfære. Dette er således det perfekte tidspunkt til at genoplade batterierne og lade op til den kommende skisæson. Så tag springet og bliv medejer af denne skønne bolig.

Om lejligheden 

Mughetto er en charmerende træhytte indrettet i to etager med plads til 6 overnattende gæster. Ferieboligen har to soveværelser med fire sovepladser i det ene, og to sovepladser i det andet. Boligens køkken er fuldt udstyret. På første sal er der adgang til en stor terrasse/altan med smuk udsigt, som deles med naboen. Her kan man sidde og drikke en kop varm kakao og se solen gå ned om aftenen.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Bolzano Lufthavn: Turen fra Bolzano lufthavn tager ca. 1½ time i bil.  

Milano Lufthavn: Turen fra Milano lufthavn tager 3½ time i bil. 

Ferielejligheden har én parkeringsplads ved boligen. Kommer man i flere biler skal der findes parkering et andet sted i byen. Vi har fået anbefalet at parkere i parkeringshuset ved Hotel Belvedere. Det ligger 10 minutters gang fra boligen.

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Folgarida

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  78 kvm

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  2.100 – 5.400 kr.

 • Nærmest lufthavn

  Bolzano eller Milano

 • WiFi

  Nej

 • Parkering

  Pakeringsplads til 1 bil

 • Aircondition

  Nej

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder