Skip to main content

Cannes 806

La Bocca

Fra Cannes, filmfestivalens hovedsæde, er der gode muligheder for at besøge flere af rivieraens imponerende og eksklusive byer med tog eller bil. Nice, Antibes og Monaco ligger alle inden for en times kørsel. Den franske rivieras charme og smukke omgivelser har inspireret store kunstnere som Matisse, Picasso og Chagall, og der er rig mulighed for at se deres værker. Lejligheden er egnet hele året som storbyferie, da adgangen til Nice, Antibes og Monaco er super let med tog.

Ferieboligen i Cannes La Bocca er en super lækker penthouselejlighed med udsigt over middelhavet og Esterel bjergene. Der tilhører en stor, vestvendt terrasse hvor man kan nyde den franske rivieras fantastiske vejr. Lige på den anden side af vejen ligger havet, og der er mulighed for at gå ind til Cannes såvel som at tage toget, som ligger 600 m gang fra lejlighedskomplekset. Lejligheden passer til en familie på 4 med 2 sovepladser i dobbeltseng og 2 sovepladser i køjeseng. Der er swimmingpool og andre aktiviteter for både børn og voksne i bygningen hvor lejligheden ligger. Et super valg, hvis man vil have badeferie og kultur i én.

Nærmeste Lufthavn og transport

Nice Lufthavn  

Turen fra Nice lufthavn tager ca. 30 minutter i bil.  

Mulighed for at tage tog 600 meter fra lejligheden.

Lejligheden har garage, så der er mulighed for parkering til bil. Parkeringspladsen er ikke så bred, så har man en stor bil, kan det være smart at finde en parkeringsplads i området. Man skal op ad nogle trapper for at komme fra parkeringskælderen til lejligheden. Svagt gående mennesker kan have svært ved denne trappe.

Vigtig information 

Slutrengøring er obligatorisk og bliver automatisk tilvalgt når boligen bookes. Det koster 850 kr. Dette inkluderer linned til dobbeltsengen, håndklæder og viskestykker.

Der er mulighed for tilkøb af linnedpakker hvis man er mere end to gæster.

Linnedpakke til enkeltseng – 150 kr.

– indeholder: 1 lagen, 1 dynebetræk, 1 stort håndklæde, 1 lille håndklæde, 1 bademåtte og 1 viskestykke.

Hvis man ønsker ekstra linnedpakker, skal det tilvælges ved booking af boligen. Hvis man selv medbringer linned skal dette krydses af ved booking.

Ankomst: Kl. 17:00-22:00. Dørtelefonen ringer op til os udenfor arbejdstid, så derfor er det ikke muligt at checke ind senere end kl. 22. Når I booker skal I vælge hvilket tidsrum I ankommer i. Ankomst udenfor dette tidsrum er på eget ansvar, og vi kan ikke garantere at man kan lukkes ind her. Sker der ændringer i ens ankomsttidspunkt skal vi informeres hurtigst muligt.

Afgang: Kl. 10:00

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

Aircondition: Ja

Parkering: Der er tilhørende parkeringsplads til én bil i parkeringskælderen.

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  42 kvm

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  4

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  2.100 – 6.000 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Nice