Skip to main content

La Cala de Mijas 305

Costa del Sol

Vores ferielejligheder i La Cala de Mijas ved Spaniens populære Costa del Sol er noget for sig. Fra altanerne på 2. har man fantastisk udsigt over det blå Middelhav helt til Gibraltar og Ceuta på spidsen af Marokko. Området byder på aktiviteter hele året rundt, med sol og strandferie i den lange sommersæson, og aktiv ferie i vintermånederne med især fantastiske muligheder for golf på de mange baner i området.

Lejlighederne ligger i et hyggeligt lille kompleks med fælles opvarmet pool, en velholdt have og hyggelige fællesarealer. Placeringen er helt i top med kun 600 meter til stranden og både restauranter og indkøb indenfor en radius af 500 meter, samt Malaga Lufthavn en halv times kørsel væk.

Nærmeste Lufthavn og transport

Aeropuerto de Málaga- Costa del Sol

For at ankomme til La Cala de Mijas, anbefaler vi at tage med toget fra Aeropuerto de Málaga til Fuengirola, og derfra med en bus til La Cala de Mijas. Turen vil tage ca. en time. Rejseplanen findes på https://www.renfe.com/es/es/cercanias/cercanias-malaga/horarios

Du kan også bestille en busbillet på omio.com

For at gøre det lettere for dig at rejse rundt i Andalusien, anbefaler vi at leje en bil.

Andre transport muligheder:

-Uber

-Cabify

-Almindelig Taxa

Vigtig information

Ankomst/afgang 15:00 / 10:00

Rengøring (inklusive linned, håndklæder og poolhåndklæder) betales lokalt og udgør et beløb på 100 Euro (kontant).

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  75 kvm

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværesler

  1

 • Ugentlig lejepris

  3.200 – 5.100 kr.

 • Nærmest lufthavn

  Malaga