Skip to main content

Oggebbio

Lago Maggiore

Ferie ved Norditaliens store søer har en helt special aura omkring sig, som mange vender tilbage til igen og igen. Her er storslået natur, hyggelige byer med restauranter ved søbreden, og et meget behageligt klima i sommerhalvåret.

Lejligheden ligger i et større ferieboligkompleks med adgang til en stor række fælles faciliteter. Bl.a. en smuk og velholdt botanisk have, som omgiver boligerne; 2 swimmingpools og 2 tennisbaner lige ved søbreden; samt et historisk palæ med møde- og konferencelokaler, bar, billard og fællesstue til brætspil mm. For at komme til tennisbanerne og pools, skal man gå et stykke.

Oggebbio er en mindre by placeret ca 1 time og 20 minutter fra Milano Malpensa Lufthavn, med 4 restauranter indenfor gåafstand, samt en lille dagligvarebutik på torvet ovenfor lejlighederne. Der er nem adgang med bus eller bil til havnebyen Verbania, 10 km væk, eller en af de andre smukke byer langs søbreden. Området omkring Lago Maggiore er fyldt med aktiviteter: Nationalparken Val Grande, som ligger lige bag Oggebbio, byder på fornemme muligheder for vandreture og trekking,  og er Italiens største vildmarksområde. Der er desuden 4 golfbaner i området, hvoraf især den 18-hullers Golf Club des Iles Borromees ved Stresa/Baveno bliver anbefalet. Søen i sig selv indbyder naturligvis også til en række aktiviteter, som bådeture, vandsport, dykning og ikke mindst fiskeri – Fiskekort kan købes på posthusene. Derudover er et besøg til De Borromeiske Øer lige ud for Baveno et must, hvor greverne af Borromeo-slægten for 400 år siden skabte deres egne små paradiser.

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  143 kvm

 • Antal soveværelser

  3

 • Antal sovepladser

  6

 • Antal badeværelser

  2

 • Ugentlig lejepris

  2.400 – 7.450 kr.

 • Nærmest lufthavn

  Lugano eller Milano