Skip to main content

Enghien le Bains

Lac d’Enghien, Paris

Paris: Byen med uendelige muligheder

Paris er en fantastisk by året rundt, der oser af kultur, romantik og stil. Tag en afslappet slentretur langs Seinen og lad dig fortrylle af byens skønhed, eller udforsk de brostensbelagte gader i Montmartre, hvor hyggelige caféer og cabaret optrædener venter.

Museer som Musée d’Orsay og Louvre er et sandt mekka for kunstelskere, mens ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, Sacré Coeur og Triumfbuen tilføjer et strejf af magi til byens skyline.

Derudover er byen også en fantastisk shoppingdestination uden sidestykke, hvor fortovscaféer og designerbutikker skaber en atmosfære af luksus og elegance. Lad dig forføre af den parisisk stemning, mens du nyder en stærk espresso, og lad dig inspirere af de store designermærker som Gaultier, Hermès og Yves Saint Laurent.

Paris er mere end blot en by; det er en oplevelse, der vil forblive i dit hjerte for evigt. Tag med på en rejse gennem historie, kultur og mode og oplev, hvorfor Paris er kendt som “byernes by”.

Om lejligheden

Den charmerende feriebolig i Enghien-les-Bains er en to-værelses lejlighed perfekt beliggende lige overfor togstationen og kun 5 minutters gang fra hovedgaden med et væld af shoppingmuligheder. Med højt til loftet og en autentisk pariserlejlighedsfornemmelse, vil du straks føle dig hjemme. Ideel til en familie på 4 personer, tilbyder lejligheden en dobbeltseng og en sovesofa i stuen.

Oplev en ægte pariserstemning og nyd bekvemmeligheden ved at bo tæt på butikker og transportmuligheder under dit ophold i Enghien-les-Bains.

Nærmeste Lufthavn og transport

Charles de Gaulle: 30 minutter fra boligen.

Lejligheden ligger under 5 minutter fra togstationen der kører direkte ind til Gare du Nord.

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  42 kvm

 • Antal soveværelser

  1

 • Antal sovepladser

  4

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  3.200 – 5.400 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Paris

 • Aircondition

  Nej

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder