Bliv medejer af mere end 30 skønne ferieboliger i Danmark og Sydeuropa

Et koncept der giver livskvalitet

Formålet med Investering og Feriebolig er at give mange flere adgang til egne ferieboliger i Europa, men uden selv at have det praktiske arbejde hermed. Vi vil understøtte en sund livsstil, hvor man har mulighed for at nyde livet, slappe af, opleve byer og kultur samt dyrke motion. Investering og Feriebolig budgetterer med et overskud til aktionærerne og en langsigtet gevinst på fast ejendom i Europa. Markedet er fordelagtigt fordi priserne er lave i mange områder lige nu. Der er ingen løbende udgifter.

Vi har fokus på den grønne omstilling, og vil derfor i videst muligt omfang bruge energibesparende løsninger som varmepumpe, solceller og god isolering. Yderligere har vi også fokus på, at det skal være muligt at komme til boligerne med bil og offentlig transport som tog og bus.

 

 

Destinationer og boliger

I første omgang kan vi tilbyde Rømø, Nice/Sainte Maxime og Alicante/Los Dolses. I næste runde udvider vi med ferieboliger i nærheden af Rom, Lissabon, Alperne og andre bjergområder, som du kan bruge til skiferie og aktiv sommerferie. Vi investerer også i nærområderne, der inkluderer Sverige og Tyskland f.eks. i nærheden af Lübeck, Hamborg og Berlin.

Endeligt har vi fokus på attraktive opkøb i områder, hvor priserne fortsat er lave og en forventet prisstigning er realistisk. Grækenland er stadig meget billig, og vi kommer også til at opkøbe i områder af Alperne og Østeuropa, hvor priserne stadig er lave.

I tillæg lejer vi også andre danskeres opkøb ud, som vi har besøgt og fundet af god kvalitet. Her kan vi også tilbyde en rigtigt god pris og service samt en hurtig vækst i antallet af destinationer.

Service og kvalitet

Vi lægger stor vægt på service og rådgivning. Særligt i forbindelse med længere ophold er det vigtigt, at der er en lokal kontaktperson, som kan hjælpe med netværk, kontakter og kender systemet i forhold til eventuel sygdom.

Vi køber flere ferieboliger op i samme område, hvilket giver mulighed for at arrangere fællesarrangementer og spisning.

Trygheden ved at være aktionær i Investering og Feriebolig er ikke et ubetydeligt element. Investering og Feriebolig står inde for kvaliteten af ferieboligerne, og rigtigt mange medejere er med til at holde kontrol og et højt niveau, således at alt forbliver på en høj standard.

Hvem henvender vi os til?

Investering og Feriebolig henvender sig til personer og selskaber, der ønsker at en attraktiv investering i egne ferieboliger uden arbejdet med administration. Det er desuden for alle, der ønsker muligheden for selv at afholde ferie og længere ophold i forbindelse med pensionsalderen.

Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at holde ferie og bruge boligerne. Vi køber altid mindst 2 ferieboliger i samme område, så du har mulighed for at tage venner og familie med uden at skulle dele køkken og bad.

Brug af boliger

Arbejdende familier vil typisk bruge selskabets ferieboliger i ferieperioderne, hvorimod pensionister eller andre aktionærer, med større fleksibilitet, vil kunne bruge ferieboligerne i længere perioder uden for feriesæsonerne.

Som aktionær får du fortrinsret til at booke ferieboligerne før alle andre. Priserne vil være attraktive, da vi slipper for booking-omkostninger. Priserne vil typisk variere fra 150 kr. pr. døgn i lavsæsonen til 700 kr. pr. døgn, fra 1000 kr. per uge i lavsæsonen og 4.900 kr. per uge i højsæsonen for attraktive lejligheder til mindst 4 personer. Der gives rabat ved længere ophold. Der vil også blive opkøbt større og mere luksuriøse boliger, hvor prisen vil blive højere.

Bestil prospektet for yderligere information om brug af boligerne.

 

Man kan som ved andre dele-koncepter ikke være 100% sikker på at få bestemte uger, men som aktionær kan du drage fordel af følgende:

1. Ejendomspriserne i dele af Syd- og Centraleuropa er fortsat relativt lave og under niveauet fra før finanskrisen i 2008. I Danmark er priserne på fast ejendom steget kraftigt, og opsparingsrenten er tæt på 0 eller negativ. Køb af aktier i Investering og Feriebolig vil derfor give et pænt merafkast, når/hvis priserne stiger.

2. Gennem Investering & Feriebolig vil flere danskere kunne få adgang til egne ferieboliger i Sydeuropa og attraktive feriesteder i Danmark. Vi har fokus på en sund livsstil og bæredygtighed, hvorfor boligerne så vidt muligt udstyres med solceller og solvarme. Det vil være muligt at flyve direkte hele året og alternativt kan man køre i bil eller rejse med toget. Sidstnævnte kan i fremtiden meget vel blive mere almindeligt i takt med at flytransport bliver dyrere grundet CO2-afgifter. Derfor har vi fokus på at opkøbe boliger, på destinationer, med flere forskellige transportmuligheder.

Investering og Feriebolig er kollektivt køb af ferieboliger i Europa.

Der er 5 gode grunde til at investere:

1. Adgang til egne ferieboliger på mere end 10 lokationer i Europa og Danmark. Ingen løbende udgifter for aktionærerne.

2. Forvent et fornuftigt afkast grundet udlejning og lave priser i Sydeuropa og andre udvalgte områder.

3. Vi har udvalgt lokationer i nærheden af storbyer, så du kan nyde strand, kultur og aktivitet.

4. Du kan investere med pensionsmidler og dermed få gavn af din pension allerede nu.

5. Vi tilbyder lokalt netværk i forhold til afhentning, indkøb og aktiviteter samt tryghed med lokal service