Skip to main content

Sessame

Piemonte

Oplev Skønheden i Sessame: En Hemmelig Skat i Piemonte

Tag med på en uforglemmelig rejse til Sessame, en skjult perle gemt i hjertet af Piemontes maleriske landskab. Her bliver du mødt af en unik atmosfære, hvor historie og nutid mødes i en perfekt symfoni. Udforsk de hyggelige butikker og lokale delikatesser, smag på regionens smagfulde vine, og lad dig forføre af den naturlige skønhed, der omgiver dig. Sessame fortryller dig således med sin autenticitet og charme med alt fra de bølgende bakker til de historiske gader. 

Så lad Sessame være din port til en verden som medejer af vores ferieboliger og af smagsoplevelser, kulturel rigdom og uforglemmelige øjeblikke i Piemontes hjerte.

Om lejligheden

Velkommen til Sessame, en unik feriebolig bestående af 2 totalrenoverede huse, perfekt til den store familie eller gruppe. Nyd det store fællesområde med pool, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Med både vaskemaskine og tørretumbler i begge huse er alt tænkt på for din bekvemmelighed. Beliggende midt i det betagende vinlandskab, er dette rejsemål ideelt for gastronomi- og vinelskere. Udforsk nærliggende byer som Asti, Alba og Bra med deres lokale delikatesseforretninger, lækre restauranter og hyggelige vinbarer. Oplev spændende byfester i området i sensommeren og tidligt efterår under den livlige vinhøst

Nærmeste Lufthavn og transport 

Torino Lufthavn

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Piemonte, Norditalien

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  220 kvm samlet

 • Antal soveværelser

  7

 • Antal sovepladser

  14-16

 • Badeværelser

  4

 • Ugentlig lejepris

  4.900 – 16.000 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Torino

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder