Skip to main content

Palangreros 1B

Costa del Sol

Velkommen til Fuengirola – en livlig og pulserende by på Costa del Sol!

Her venter en verden af muligheder for både turister og lokale. Dyk ned i byens centrum, hvor en skattekiste af butikker, restauranter og underholdning venter dig. Tag på shoppingeventyr i det spritnye shoppingcenter eller nyd en filmoplevelse i en af byens biografer. Og hver tirsdag kan du opleve Costa del Sols største loppemarked, der spreder sig gennem gaderne med spændende fund og unikke skatte.

Når sulten melder sig, kan du vælge mellem et væld af spanske og internationale restauranter, der frister med delikate smagsoplevelser. Uanset om du er til tapas, pizza eller gourmetretter, vil Fuengirola forkæle dine smagsløg.

Så kast dig ud i eventyret og oplev alt, hvad Fuengirola har at byde på. Med en perfekt balance mellem faciliteter, kultur og gastronomi vil denne charmerende by hurtigt føles som dit andet hjem ved Costa del Sol.

Om ferielejligheden

Lejligheden er nyopført. Der er elevator og lift i bygningen, så den er handicapvenlig. Der er dobbeltseng i begge værelserne, og sovesofa i stuen, som kun er egnet til børn.

Beliggenheden er perfekt i en hyggelig smal gade med appelsintræer udenfor som vejtræer. Der er under 200 meter til stranden og man er lige midt i det gamle og hyggelige Fuengirola med flotte spanske restauranter. Man lander i lufthavnen i Malaga – går i kælderen og tager toget til Fuengirola på 12 minutter. Herfra går man 10 minutter til lejligheden, som er nyopført – alt er nyt.

Nærmeste Lufthavn og transport 

Malaga Lufthavn 

Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Andre adresser i Costa del Sol

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  Vides ikke

 • Antal soveværelser

  2

 • Antal sovepladser

  4-6

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  2.400 – 4.900 kr.

 • Nærmest lufthavn

  Malaga

Er du allerede aktionær, kan du booke dit næste ophold med din personlige bookingkode herunder