Skip to main content

Sainte Maxime 308

Den franske Riviera

Den franske Riviera er en klassiker på højt niveau. I området finder du fantastiske strande, restauranter i verdensklasse og storslåede byer som Monaco, Nice, Cannes og provencalske bjergbyer. Inden for kort rækkevidde ligger museer som Chagall, Picasso og Fondation Meaght.

Sommeren er lang, varm og solrig. Helt konkret er der godt 300 solskinsdage om året. I september, oktober, marts, april og maj kan du nyde en temperatur, der svarer til den danske sommer. Derudover er vandet varmt helt indtil november.

Lejlighederne i Sainte Maxime har en forrygende havudsigt, hvor du har udkig til indsejlingen til Saint Tropez bugten. Der er 900 meter til en dejlig sandstrand og blot 50 meter til udendørs pool. I kan flyve til Nice, hvor der er lidt over en times kørsel til lejligheden.

Der er plads til 4 personer og eventuelt 5 personer på en seng, som kan slåes ud. Det bliver noget tæt, når der sover 2 eller 3 personer i stuen. 

Lejligheden har ny dobbelt-seng. Stole, borde og senge i stuen er velfungerende, af god kvalitet, af ældre dato, men passer godt ind til den begrænsede plads i lejligheden.

Der er IKKE aircondition i lejligheden, men der bliver normalt heller ikke meget mere end 30 grader om sommeren, da havet ligger tæt ved. De varme måneder er normalt juli og august. Der er normalt 17-25 grader i påske og efterårsferien. 

Om lejligheden

Investering og Feriebolig har adgang til 2 lejligheder i Sainte Maxime – 308 og 309. 

Begge lejligheder har et værelse, egen terrasse og et areal på ca. 40 kvm. Med et soveværelse og yderligere 3 sovepladser passer lejligheden fint til en familie på 5. Her er IKKE aircondition.

Er man 2 familier eller flere generationer, er det helt optimalt at booke begge lejligheder, så man har hver sin lejlighed og børnene kan gå mellem lejlighederne, som ligger lige ved siden af hinanden. 

Nærmeste Lufthavn og transport

Aéroport Nice Côte d’Azur

For at ankomme til boligen i Saint-Maxime anbefaler vi at leje en bil.

Turen fra Aéroport Nice Côte d’Azur vil tage ca. 1 time.

Vigtig information

Slutrengøring koster 700 kr. Dette er obligatorisk og bliver automatisk tilvalgt ved booking.

Linned, håndklder, viskestykker og klude er ikke tilgængeligt og skal medbringes hjemmefra.

Ankomst/Afrejse: 15:00 / 10:00

Vi opkræver 21 kr. pr. person pr. dag for forbrug. Dette tilføjes automatisk ved booking. Det er derfor vigtigt at I angiver hvor mange personer I er på bookingen.

WiFi: Ja, men kvaliteten er meget svingende. Er der fejl, formidler vi kontakt med udbyderen, men vi yder ikke support.

Aircondition: Nej

Parkering: Gode muligheder for parkering i området.

 • Boliginfo
 • Bolig areal

  40 kvm

 • Antal soveværelser

  1

 • Antal sovepladser

  4

 • Antal badeværelser

  1

 • Ugentlig lejepris

  1.600 – 4.400 kr.

 • Nærmeste lufthavn

  Nice