Ferieboliger er for alle livsnydere
– der værdsætter aktivitet, afslapning, fællesskab og viden

Værdigrundlag

Vores værdigrundlag danner grobund for vores succes

Respekt

Vi respekterer dine ønsker, behov og økonomi. Aktionærernes penge og forventninger om afkast er ligeledes af højeste prioritet.

Ordentlighed

Lejere, aktionærer og medarbejdere er altid i centrum, og vi behandler dem alle med ordentlighed.

Ordholdenhed

Vi lever op til vores ord og informerer lejere, aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere om ændringer i markedet.

Vision

Ferieboliger er for alle livsnydere

Alle fortjener at opleve de mange skønne feriedestinationer Europa har at byde på. Hos Investering & Feriebolig har derfor vi en klar vision – mange flere skal have mulighed for at investere i egne ferieboliger i nogle af Europas skønneste områder. Hvad enten man er til solrige strande, sjove skibakker eller storslåede storbyer med et rigt kulturliv, så er der noget for alle.

Hos Investering & Feriebolig tror vi på vores vision. Det gør vi fordi vi har skabt et unikt koncept med rimelige priser og gode vilkår for vores lejere, aktionærer og samarbejdspartnere. På den måde sikrer vi, at alle har mulighed for at drage fordel af vores opkøbte boliger.

Bestyrelse

Leif Beck Fallesen

Leif Beck Fallesen

Bestyrelsesformand

Leif Beck Fallesen er uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen.

I dag er Leif Beck Fallesen økonomisk kommentator på TV2 og bestyrelsesformand for Danish Institute for Studies Abroad. 

Uffe Steiner Jensen

Uffe Steiner Jensen

Bestyrelsesmedlem

Uffe Steiner Jensen er uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år.

Han har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, Domea og Naturbydelen Ringkøbing K.

Bjarke Wolmar

Bjarke Wolmar

Bestyrelsesmedlem

Bjarke Wolmar er uddannet Cand.merc. i finansiering og investering fra Århus. Derudover har han en MBA fra South Bank University samt INSEADs topleder- og bestyrelsesuddannelse.

Yderligere har han erfaring fra Danfoss og som chef/direktør for Esbjerg Business Academy, SH Energi, Hydro Aluminium og Business Kolding.