Skip to main content

Om os

Investering og Feriebolig A/S blev stiftet i 2020 af Bjarke Wolmar og har nu mere end 550 aktionærer. Vores formål er at give endnu flere medejerskab over et bredt udvalg af ferieboliger i Europa. Dette skal ske som en god og langsigtet investering for vores aktionærer. 

Billede fra informationsmøde om os
AKTIONÆRMØDE HOS NORDEA
I ODENSE

Vores vision

Alle fortjener at opleve de mange skønne feriedestinationer, Europa har at byde på. Hos Investering & Feriebolig har derfor vi en klar vision – mange flere skal have mulighed for at investere i egne ferieboliger i nogle af Europas skønneste områder. Hvad enten man er til solrige strande, sjove skibakker eller storslåede storbyer med et rigt kulturliv, så er der noget for alle.

Hos Investering & Feriebolig tror vi på vores vision. Det gør vi, fordi vi har skabt et unikt koncept med rimelige priser og gode vilkår. På den måde sikrer vi, at alle har mulighed for at drage fordel af de opkøbte boliger.

Konceptet kort fortalt ved Bjarke Wolmar

Vores værdier

1. Respekt

Vi respekterer dine ønsker, behov og økonomi. Aktionærernes investering og forventninger om afkast er ligeledes af højeste prioritet.

2. Ordentlighed

Vi sætter aktionærer, brugere af ferieboligerne og medarbejdere i centrum og behandler alle på en ordentlig måde

3. Ordholdenhed

Vi lever op til vores ord i forhold til aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold, informerer vi hurtigst muligt

Vores bestyrelse

Leif Beck Fallesen

Leif Beck-Fallesen

Formand for bestyrelsen

Uddannet Cand.scient.pol med erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

Uffe Steiner Jensen

Uffe Steiner Jensen

Medlem af bestyrelsen

Uddannet Civilingeniør fra DTU med en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandt andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen

Medlem af bestyrelsen

Journalist og forhenværende TV-vært. Line har 30 års erfaring fra TV-branchen med bl.a Nyheder og debatprogrammer. Line arbejder i dag som selvstændig medie- og kommunikationsrådgiver, blogger og influencer, hvor hendes fokus særligt er rettet mod 50+segmentet.

Line ejer virksomheden LBD Kommunikation Aps og driver bloggen ’På bloggen med Line’. Hun er tillige aktiv i virksomheden Marbella Fitnesscamp.

Samarbejdsrabat hos Sol og Strand

Investering og Feriebolig er samarbejdspartnere med Sol og Strand. Som aktionær betyder det, at du ud over brugen af selskabets egne ferieboliger også kan booke feriehuse hos Sol og Strand med en attraktiv rabat. Sol og Strand udlejer 6500 sommerhuse i hele Danmark. 

Sol og strand kontor