Om selskabet

Investering og Feriebolig A/S blev stiftet i 2020 af Bjarke Wolmar og har nu mere end 550 aktionærer. Vores formål er at give endnu flere medejerskab over et bredt udvalg af ferieboliger i Europa. Dette skal ske som en god og langsigtet investering for vores aktionærer. 

AKTIONÆRMØDE HOS NORDEA
I ODENSE

OM OS

Vores vision

Alle fortjener at opleve de mange skønne feriedestinationer, Europa har at byde på. Hos Investering & Feriebolig har derfor vi en klar vision – mange flere skal have mulighed for at investere i egne ferieboliger i nogle af Europas skønneste områder. Hvad enten man er til solrige strande, sjove skibakker eller storslåede storbyer med et rigt kulturliv, så er der noget for alle.

Hos Investering & Feriebolig tror vi på vores vision. Det gør vi, fordi vi har skabt et unikt koncept med rimelige priser og gode vilkår. På den måde sikrer vi, at alle har mulighed for at drage fordel af de opkøbte boliger.

Vores formål er at give flere mulighed for at eje feriebolig i Danmark og i Europa. Det handler om gode oplevelser, varme vintre og livskvalitet, samtidig med at det er en god investering

Bjarke Wolmar

Direktør og stifter, Investering og Feriebolig A/S

OM OS

Brugen af
ferieboligerne

Som ny aktionær bliver du medejer af alle de ferieboliger, selskabet råder over. Boligerne kan alle lejes til en favorabel pris af vores aktionærer, deres familier og venner. Det er vores ambition, at alle aktionærer skal føle sig hjemme i ferieboligerne. Vi glade for al den feedback, vi får, og at vi løbende i fællesskab kan gøre ferieoplevelsen endnu bedre. 

Det er vigtigt for os at holde en høj standard på både service og hygiejne. Slutrengøring er derfor obligatorisk for alle ferieboliger. Vi holder de fleste boliger allergivenlige, men det er muligt at medbringe hund i udvalgte ferieboliger.

OM OS

Vores værdier

1. Respekt

Vi respekterer dine ønsker, behov og økonomi. Aktionærernes investering og forventninger om afkast er ligeledes af højeste prioritet.

2. Ordentlighed

Vi sætter aktionærer, brugere af ferieboligerne og medarbejdere i centrum og behandler alle på en ordentlig måde

3. Ordholdenhed

Vi lever op til vores ord i forhold til aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold, informerer vi hurtigst muligt

et stærkt bagland

Vores bestyrelse

Leif Beck-Fallesen

Formand for bestyrelsen

Uddannet Cand.scient.pol med erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

Uffe Steiner Jensen

Medlem af bestyrelsen

Uddannet Civilingeniør fra DTU med en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandt andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

Line Baun Danielsen

Medlem af bestyrelsen

Journalist og forhenværende TV-vært. Line har 30 års erfaring fra TV-branchen med bl.a Nyheder og debatprogrammer. Line arbejder i dag som selvstændig medie- og kommunikationsrådgiver, blogger og influencer, hvor hendes fokus særligt er rettet mod 50+segmentet.

Line ejer virksomheden LBD Kommunikation Aps og driver bloggen ’På bloggen med Line’. Hun er tillige aktiv i virksomheden Marbella Fitnesscamp.

Organisationen

Vores medarbejdere

BJARKE WOLMAR
DIREKTØR OG STIFTER

Emilie Vorager-Pedersen
ADMINISTRATIONSCHEF

MATHIAS SVINTH
ØKONOMIANSVARLIG

Josefine Bak
DRIFTSCHEF

Tobias Petersen
Brand Manager

Jonas Bjødstrup Nielsen
DIGITAL MARKETING MANAGER

© Investering & Feriebolig A/S. CVR 41796340. Data- og privatlivspolitik. Alle rettigheder forebeholdes Investering og Feriebolig A/S