Skip to main content

Kom med til vores informationsmøde

Her kan du altid orientere dig om kommende informationsmøder og tilmelde dig nedenfor.

Online informationsmøde

På vores informationsmøder giver vi altid en uddybende præsentation af konceptet, ferieboligerne og investeringsmidler. Derudover har du som deltager mulighed for at stille spørgsmål til direktør Bjarke Wolmar.


For at komme med på vores næste online informationsmøde kan du tilmelde dig her under. Efter tilmeldingen vil du modtage en mail med link til mødet, der afholdes på Microsoft Teams. Dagen før vil du ligeledes få en reminder med link til mødet.

Fysiske informationsmøder:

Af og til afholder vi fysiske informationsmøder. Hvis der er et fysisk informationsmøde planlagt, vil det fremgå her på siden. Det vil også være muligt at tilmelde sig her. Disse møder er gratis og uforpligtende at deltage i, men pladsreservation er nødvendig.

Næste onlinemøde

Mand der deltager i informationsmøde

Læs mere

Ønsker du at læse mere om vores koncept inden du deltager i informationsmødet, kan du hente vores investormateriale her.

Er du interesseret i at høre mere om konceptet, men har du ikke mulighed for at deltage i informationsmødet, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at sende optagelser af tidligere møder, og vi kan også give dig et opkald for at svare på eventuelle spørgsmål.