Skip to main content
Lær os bedre at kende

Hør mere om konceptet

Vi afholder løbende online informationsmøder. Her giver vi en uddybende præsentation af konceptet, ferieboligerne og investeringsmidler. Som deltager har du mulighed for at stille spørgsmål til direktør Bjarke Wolmar.

Online informationsmøde

Her kan du tilmelde dig næste online infoformationsmøde. Ved tilmelding til informationsmødet modtager du en mail med link til mødet, der afholdes på Microsoft Teams.

Af og til afholder vi fysiske informationsmøder. Hvis der er et fysisk informationsmøde planlagt, vil det fremgå her på siden. Det vil også være muligt at tilmelde sig her.

Det er gratis og uforpligtende at deltage, men pladsreservation er nødvendig. Du kan altid orientere dig om kommende online møder her på siden. Tilmeld dig et af de kommende informationsmøder nedenfor.

Mand der deltager i informationsmøde

Læs mere

Ønsker du at læse mere om vores koncept inden du deltager i informationsmødet, kan du hente vores investormateriale her.

Er du interesseret i at høre mere om konceptet, men har du ikke mulighed for at deltage i informationsmødet, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at sende optagelser af tidligere møder, og vi kan også give dig et opkald for at svare på eventuelle spørgsmål.