Skip to main content

Alicante Fitness Camp

Kom med på fantastisk uge med effektiv og inspirerende træning under varme himmelstrøg i Sydspanien.

Brug koden fitnesscamp til at komme ind på bookingsiden.

Sådan kommer du til at bo

Du skal bo i en flot nyrenoveret hacienda med lækre dobbeltværelser, eget bad og tekøkken. Haciendaen har et stort poolområde og en masse faciliteter som volley, badminton, bordfodbold, bordtennis og meget mere. Maden tilbereder vi i fælleskab, men ellers er der sørget for det hele. 1 plads på Alicante Fitness Camp koster 5995 kr. Frem til 20. august giver vi introrabat, så du kan få en billet til 4995 kr.

Vi afholder Fitness Camp i uge 38 og i uge 43. Book din plads her – Brug koden fitnesscamp til at komme ind på bookingsiden.

Hent vores brochure her

Det kommer du til at opleve

Alle camps ledes af erfarne holdinstruktører, som er vant til at træne større og mindre grupper i alle aldre og niveauer. Træningen på vores camps kan beskrives som højintens holdtræning, der kombinerer både styrke, cardio og udholdenhed. Du kan være sikker på at blive presset, men samtidig have det enormt sjovt i fællesskab med andre.

Rejsen byder også på en vintur til byen Jumilla, som er storproducent af vin, oliven og frugt. Byen huser mange historiske bygninger som bl.a. kirker tilbage fra 1500-tallet og Jumilla Slot, som ligger på en bakke, der oprindeligt blev bygget i det 8. århundrede, og senest var muslimsk, før det nuværende slot blev bygget i 1461. Efter turen til Jumilla vil vi besøge vingården Elenas.

Vi vil også tage på vandretur ved bjerget Sierra de la Pila. Den ligger i en regionalpark og her er også mulighed for at opleve det lokale dyreliv.

Campen byder også på en tur til regionens bedste strand. Og så går turen til det flotteste indkøbscenter “Zenia Boulevard”, hvor der vil være tid til shopping og afslapning.

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Transport til og fra Alicante Lufthavn

  • 3 daglige måltider og lækre, sunde snacks

  • Besøg på vingård og tur til vinbyen Jumilla

  • Vandretur ved bjerget Sierra de la Pila

  • Tur til regionens største og flotteste shoppingcenter, Zenia Boulevard

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

  • Flybilletter til Alicante Lufthavn og retur

  • Udflugter uden for dagsprogrammerne

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Skriv til Linda på ldl@investeringog.dk eller ring på +45 22 16 72 64.