Den franske Riviera – Sainte Maxime

Den franske Riviera er Sydfrankrigs kronjuvel med de lange sandstrande, smukke promenader og den klassiske, franske atmosfære. I Sainte Maxime vrimler det med små butikker og hyggelige restauranter. Der er flere charmerende pladser, hvor der er markeder i løbet af ugen. Hovedstranden er en ca. 300 meter lang og ligger foran centrum. Her finder du en masse strandcaféer og vandsportsmuligheder.

 

Små 70 km fra Sante Maxime finder man byen Nice – et internationalt kulturcentrum med massere at byde på. Her kan du gå på opdagelse, besøge charmerende restauranter, gallerier, delikatessebutikker og markedstorve. Nice har tidligere været italiensk og det kan bl.a. ses på arkitekturen. Byen emmer af historie og en gåtur gennem de smalle stræder, og langs kysten på Promenade des Anglais er i den grad anbefalelsesværdig.

Omgivelser

I Saint Maxime har lejlighederne en fantastisk havudsigt over indsejlingen til Saint Tropez bugten. Der er kun 400 meter til en super sandstrand med et stort udvalg af aktiviteter for alle aldre. Fra lejlighedens hoveddør har du 50 meter til en udendørs pool.

Sommeren er lang, varm og solrig. Der er ca. 300 solskinsdage om året. I månederne september, oktober, marts, april og maj er temperaturen som en dansk sommer. Vandet er varmt helt ind til november.

Lejlighederne

Investering og Feriebolig har adgang til 2 lejligheder i Sainte Maxime.

Lejlighederne er på ca. 40 kvadratmeter plus terresse. Lejlighederne er 2 værelses og passer fint til 2 voksne eller til en familie med op til 3 børn. Der er 5 sovepladser i alt. Der er fuldt udstyret køkken.

Er man 2 familier eller flere generationer, er det helt optimalt at booke begge lejligheder, så man har hver sin lejlighed og børnene kan gå mellem lejlighederne, som ligger lige ved siden af hinanden.

Praktisk information

  • Max antal voksne: 2
  • Max antal børn: 3 (opredning i stuen)
  • Antal badeværelser: 1
  • Ankomst: kl. 15.00 – Tjek ud: 10.00
  • I skal selv medbringe linned og håndklæder

Priser

Prisen varierer efter sæson

Lejlighed 308: 1.600 – 4.400 kr. pr. uge.

Lejlighed 307: 1.500 – 4.200 kr. pr. uge.

Wifi, El, vand og varme er inkluderet i prisen