Costa Blanca

Det sydlige Costa Blanca er det varmeste område på det europæiske fastland om vinteren. Der er ca. 340 solskinsdage og typisk 20 grader om vinteren midt på dagen. Der er flotte og brede sandstrande, og du kan bade stort set hele året, hvis du også bader i vandet i Danmark, i somre med dårligt vejr. Vinterbadning med koldt vand er altså ikke aktuelt her.

Kulturelt er der rigtigt meget at se indenfor 1 times kørsel. Du kan blandt andet besøge Murcia, Cartagena, Alicante og Elche. Elche er byen i Europa med flest palmer. Et perfekt område for livsnydere, hvor priserne samtidigt er særdeles rimelige.

Omgivelser

Vores lejligheder ligger tæt ved området omkring Zenia og et af Europas flotteste udendørs indkøbscentre ”Zenia Boulevard”, ligger i gåafstand fra én af vores lejligheder – 3-4 km fra den anden lejlighed. Stranden er en flot og meget bred sandstrand. 

Der er gode muligheder for motion med cykling og flotte gåture langs vandet. Priserne på restauranterne er meget lave, så du kan nyde en dejlig 3-retters middag for mellem 10-12 euro, inklusive ½ flaske vin. Der er derudover hele 5 golfbaner i området.

Lejlighederne

Lejligheden i Los Dolses har 2 soveværelser og 2 badeværelser. Nyd en forfriskende drik på den meget brede private tagterrasse på ca. 75 kvadratmeter. Her er der rig mulighed for at nyde de mange solskinsrige dage. Området er skønt, afslappende, og bestemt noget for hele familien at nyde.

Lejligheden i Bosque har 2 soveværelser og ét badeværelse. Der er 1 terrasse og 1 privat tagterasse på ca. 100 kvadratmeter. Der er yderligere mulighed for opredning i stuen på en god sovesofa, hvis man er flere end 4 personer.

Praktisk information

Bosque:

  • Max antal voksne: 4
  • Max antal børn: 2 (opredning i stuen)
  • Antal badeværelser: 1

Los Dolses:

  • Max antal voksne: 4
  • Max antal børn: 2 (opredning i stuen)
  • Antal badeværelser: 2

Linned og håndkæder er inkluderet.

 

Priser

 

Prisen varierer efter sæson

Bosque: 700 – 2.600 kr. pr. uge.

Los Dolses: 950 – 3.200 kr. pr. uge.