Skip to main content

Bliv medejer af
50 skønne ferieboliger

1. Rejs oftere og billigere i hele Europa
2. Ingen løbende udgifter eller praktisk arbejde
3. Bliv aktionær fra 110.000 kr. Investér med pension, selskabsmidler eller egen opsparing

Ferieboliger til enhver smag

Hvad end du foretrækker at bruge ferien på kulturoplevelser, strand, ski eller en hyggelig sommerhustur, så er der noget for enhver. Som aktionær i Investering og Feriebolig har du nemlig adgang til et bredt udvalg af ferieboliger, og er med til at afgøre, hvor vi køber nye.

Pool ved feriebolig i Zeniamar

“Vi har investeret i boligerne for at prøve nogle forskellige feriesteder i Europa i stedet for at købe et enkelt, fast sted til os selv. Vi har indtil videre besøgt to boliger og begge var nyinstandsatte og pæne”

Læs flere udtalelser
Piemonte

Rejs oftere og billigere

Konceptet er simpelt. Med 50 ferieboliger at vælge mellem, har du en tryg base hver gang du rejser ud. Som aktionær i Investering og Feriebolig har du ingen løbende udgifter, som du skal tænke på. Du betaler blot en billig leje når du bruger boligerne, samt et gebyr til rengøring og forbrug. Det handler om at nyde tilværelsen.

Beliggenhed

Ferieboliger i
dejlige områder i Europa

Vi har sørget for god variation i både områder og ferieboliger. På den måde er der altid et godt sted at rejse hen, uanset hvilken tid på året du holder ferie. Ferieboligerne har forskellige størrelser og passer typisk til 4-6 personer (enkelte dog helt op til 20).

Stuen i feriebolig på Enjoy Resort ved Rømø

Rømø

Stor wellnesspakke inkluderet
Udsigt fra feriebolig ved Skagen

Skagen

Nordjylland, Danmark
Pool ved feriebolig i La Cala de Mijas

Mijas

Malaga, Spanien
Billede af pool ved feriebolig i Zeniamar

Zeniamar

Costa Blanca, Spanien
Paris

Paris

Enghien-les-Bains, Frankrig
Budva i montenegro

Budva

Montenegro
Baveno ved Lago Maggiore

Baveno

Lago Maggiore, Italien
Billede fra terrasse i feriebolig ved Torri del Benaco ved Gardasøen

Torri del Benaco

Gardasøen, Italien
Goslar i Harzen

Goslar

Harzen, Tyskland
Vence nær Nice

Vence

Alpes-Maritimes, Frankrig
Billede fra altan i feriebolig i Folgarida i Sydtyrol

Folgarida

Trentino, Italien
  Investering

  Du kan både investere med din
  egen opsparing, pension eller selskabsmidler

  Du har mulighed for at investere med almindelig opsparing, selskabs- eller pensionsmidler i henhold til
  reglerne om investering i unoterede aktier.

  Bliv klogere

  Sådan fungerer
  konceptet

  Investering og Feriebolig er et koncept til dig der gerne vil opleve og nyde tilværelsen. Med en investering på 110.000 kr. bliver du medejer af 50 ferieboliger i både Danmark og Europa, som du kan bruge med familie og venner. På den måde får du langt mere ferie for pengene, og undgår samtidig det praktiske besvær med at have egen feriebolig – det klarer vi nemlig.

  Hvert år afholder selskabet 2 prioriteringsrunder. Her har aktionærerne mulighed for at lave en prioriteret ønskeliste, til ferieboliger og uger, for den kommende sæson. Efter prioriteringsrunden kan alle de resterende uger frit bookes i vores bookingsystem.

  Der er ingen løbende udgifter for dig som aktionær. Du betaler blot en billig leje, samt et gebyr til rengøring og forbrug når du bruger boligerne. Investering og Feriebolig har opnået en bindende forhåndsbesked fra SKAT, der sikrer, at selskabets aktionærer ikke beskattes af ferieboligerne. 

  Selskabet opkøber løbende nye ferieboliger i takt med, at flere aktionærer kommer til. Som aktionær er du med til at bestemme hvor vi køber de næste. Flere steder i Europa er prisniveauet stadig lavere end før finanskrisen. Vores strategi er at opkøbe boliger til gode priser. På den måde skabes grundlag for et fornuftig, langsigtet afkast.

  Få materiale

  Styr på detaljerne

  Vores investeringsmateriale indeholder et prospekt, en rådgiverliste og en tegningsblanket. I prospektet kan du læse alt om Investering og Feriebolig A/S, køb og salg af aktier m.m.

  Der er stadig få bankrådgivere, som kender Investering og Feriebolig A/S. Vi har derfor udarbejdet en liste over rådgivere, som kender vores koncept. Finder du ikke din bank på listen er du velkommen til at kontakte os – så retter vi henvendelse til din bank.

  Hvis du vil tegne aktier udfylder du blot tegningsblanketten og sender den til contact@investeringogferiebolig.dk
  Billede af vores ditigal rejseguide
  Digital rejseguide

  Vores web app fungerer som en digital rejseguide, hvor du kan få tips til dit næste besøg i en af ferieboligerne. Alle tips indsendes af aktionærer. Indtast dit mobilnummer og få tilsendt en sms med et download link. 

   Mere om konceptet

   Hør mere om Investering og Feriebolig A/S – tilmeld dig vores online informationsmøde. Det er gratis og uforpligtende at deltage, men pladsreservation er nødvendig. 

    Udtalelser fra aktionærer

    – Susanne Vestergaard, Aktionær
    – Mikael Vest, Aktionær
    – Leif Bardino, Aktionær
    – Mia Harrishøj, Aktionær
    – Lauge Borg, Aktionær
    – Klaus Mortensen, Aktionær
    – Peter Singleton, Aktionær