Skip to main content

Sådan fungerer prioriteringsrunden

Prioriteringsrunden foregår i et digitalt system, hvor prioriteringsblanketten skal udfyldes. Se hvordan det fungerer nedenfor.

Gå til prioriteringssystemet

Investering og Feriebolig har to prioriteringsrunder om året:

– Én i august/september, hvor man indgiver ønsker for vinterhalvåret

– Én i slutningen af januar, hvor man indgiver ønsker for sommerhalvåret

Årets første prioriteringsrunde

Efter nytår ligger årets første prioriteringsrunde. Aktionærerne indsender her ferieboligønsker for sommerhalvåret.

Årets anden prioriteringsrunde

Midt i sommeren ligger årets anden prioriteringsrunde. Aktionærerne indsender her ferieboligønsker for vinterhalvåret.

Sommersæson starter ☀

Vintersæson starter ❄

1. trin – 24. aug-4. sep

Udfyld blanketten


Som første led i prioriteringsrunden skal man logge ind i det digitale prioriteringssystem og udfylde sin prioriteringsblanket. Nye aktionærer vil modtage login til systemet inden runden starter. Gamle aktionærer skal bruge det login de brugte ved seneste runde. Har man glemt sit login kan man bede om en ny kode i systemet, eller skrive til os på booking@investeringogferiebolig.dk og få tilsendt nulstillingslink.

I finder prioriteringssystemet her: https://investor.investeringogferiebolig.dk/

Deadline for indgivelse af ønsker

4/9-2023 kl. 14.00

2. trin – 6. sep kl. 12.00-11. sep kl. 12.00

Booking af tildelte uger


Når deadline er nået tildeler systemet ferieboligerne i de ønskede perioder. Når boligerne er blevet fordelt, modtager alle aktionærer en mail, og herefter kan man logge ind på prioriteringssystemet og se hvad man har fået tildelt.

Booking

Herefter skal man selv ind på bookingsiden og booke de af ugerne man gerne vil have. Man må kun booke de uger man har fået tildelt. Uger tildelt i A sæson skal bookes fra lørdag til lørdag. Hvis der er problemer med at booke de tildelte uger, skal I henvende jer til os. Vi tjekker løbende at man kun booker de uger man er blevet tildelt. Booker man dage man ikke er blevet tildelt, vil bookingen blive annulleret og slettet.

3. trin – 12. sep

Åbning for booking af restuger


Når deadline for booking af tildelte uger fra prioriteringsrunden er overskredet, vil bookingsiden blive lukket, så vi kan sikre os at der kun er booket uger som man har fået tildelt.

Den 12. september kl. 20.00 vil der blive åbnet for booking af restuger. Her åbnes bookingsiden igen, og der kan nu bookes frit blandt de resterende uger. Ønsker man at tilføje dage til sin booking skal man blot booke de ekstra dage på bookingsiden, og sende os en mail. Så vil vi sørge for at der ikke bliver betalt dobbelt for rengøring.

Vi ønsker aktionærer en god ferie!🍹

Prioriteringsmateriale

Mangler du ferieboligkataloget?

Du kan altid finde den nyeste udgave af ferieboligkataloget her på siden. Se og læs om alle nye ferieboliger, afsluttede renoveringsprojekter og opdaterede oplysninger om boligerne.