Rømø

Rømø er en populær feriedestination i Danmark, der byder på et væld af unikke seværdigheder og smukke naturomgivelser. På øen findes kilometer-brede hvide sandstrande med gode bademuligheder – også for helt små børn. Her kan man slappe af, gå lange ture og nyde hyggelige stunder sammen med familie og venner.

Rømø har færgeforbindelse til den tyske ø Sild, som gennem mange år har været en eksklusiv og velbesøgt destination for velhavende tyskere. Fra Rømø kommer man desuden let til Danmarks ældste by Ribe og ligeledes Tønder, der begge byder på charmerende bymiljøer, med smukke gamle bygningsværker og hyggelige gågader.

Rømø er absolut en oplevelse værd og har noget for alle.

 

Gulirisvej 3

 

I denne skønne ferielejlighed er der plads til den store familie, som ynder at holde en ferie med lidt ekstra selvforkælelse og gode oplevelser. Lejligheden har egen terrasse på både stueetagen og 1. salen, samt 2 soveværelser med dobbeltseng.

Skal der være ekstra plads til gæster, kan sovesofaen ovenpå også benyttes. Lejligheden fremstår moderne og rummelig og vil med stor sikkerhed være et hit hos hele familien. Prisen varierer efter sæson: 1.800 – 4.900 kr. pr. uge.

Lejligheden passer til 4 voksne og 2 børn. Antal badeværelser: 1

 

Lejlighed 127 i feriecenter Rim Rømø

 

Lejlighed 127 i feriecenter Rim Rømø ligger i første række direkte ud til golfbanen. Fra 1. salen er der en flot udsigt over hele det sydlige Rømø og henover diget kan man se have og den tyske ø Sild kan ses i horisonten.

Lejligheden er nyistandsat og der er terrasse på begge sider af huset. Terrassen mod golfbanen har sol stort set hele dagen, da den vender stik mod syd. På den anden side af huset er der en stor legeplads med hoppepude og meget mere. Prisen varierer efter sæson: 1.200 – 3.700 kr. pr. uge.

Lejligheden passer til 4 voksne og 2 børn. Antal badeværelser: 1

Lejlighed 139 i feriecenter Rim Rømø

 

Ferielejlighed nr. 139 i feriecenter Rim Rømø har fra 1. salen en flot, skrå udsigt til havet. Lejligheden er nyistandsat og der er terrasse på begge sider af huset. Terrassen mod golfbanen har sol en stor del af dagen. På den anden side af huset er der en stor legeplads med hoppepude og meget mere. Prisen varierer efter sæson: 1.200 – 3.700 kr. pr. uge.

Lejligheden passer til 4 voksne og 2 børn. Antal badeværelser: 1

 

 

Lejlighed 12 i feriecenter Rim Rømø

 

Lejligheden ligger i feriecenter Rim Rømø og byder på en lang række fællesaktiviteter til hele familien. Her kan man blandt andet tage et spil tennis, dyrke fitness, gå på legeplads med børnene eller nyde godt af feriecenterets indendørs- og udendørs poolfaciliteter. Denne hyggelige og nyistandsatte ferielejlighed egner sig bedst til 2 personer eller eventuelt en lille familie, da der kun er ét reelt soveværelse. De to yderligere sovepladser ligger i en åben niche ind til stuen. Prisen varierer efter sæson: 950 – 2.700 kr. pr. uge.

Lejligheden er 45 kvm og passer til 2 voksne og evt. 2 små børn. Antal badeværelser: 1