Rømø

Rømø er en populær feriedestination i Danmark, der byder på et væld af unikke seværdigheder og smukke naturomgivelser. På øen findes kilometer-brede hvide sandstrande med gode bademuligheder – også for helt små børn. Her kan man slappe af, gå lange ture og nyde hyggelige stunder sammen med familie og venner.

Rømø har færgeforbindelse til den tyske ø Sild, som gennem mange år har været en eksklusiv og velbesøgt destination for velhavende tyskere. Fra Rømø kommer man desuden let til Danmarks ældste by Ribe og ligeledes Tønder, der begge byder på charmerende bymiljøer, med smukke gamle bygningsværker og hyggelige gågader.

Rømø er absolut en oplevelse værd og har noget for alle.

 

Lejlighed 127 i feriecenter Rim Rømø

 

Lejlighed 127 i feriecenter Rim Rømø ligger i første række direkte ud til golfbanen. Fra 1. salen er der en flot udsigt over hele det sydlige Rømø og henover diget kan man se have og den tyske ø Sild kan ses i horisonten.

Lejligheden er nyistandsat og der er terrasse på begge sider af huset. Terrassen mod golfbanen har sol stort set hele dagen, da den vender stik mod syd. På den anden side af huset er der en stor legeplads med hoppepude og meget mere.

Praktisk info:

Lejligheden passer til 4 voksne og 2 børn. Antal badeværelser: 1

Priserne varierer mellem sæsoner: 1.200,00 kr – 3.700,00 kr. Se alle vores priser og sæsoner her

Gulirisvej 3

 

I denne skønne ferielejlighed er der plads til den store familie, som ynder at holde en ferie med lidt ekstra selvforkælelse og gode oplevelser. Lejligheden har egen terrasse på både stueetagen og 1. salen, samt 2 soveværelser med dobbeltseng.

Skal der være ekstra plads til gæster, kan sovesofaen ovenpå også benyttes. Lejligheden fremstår moderne og rummelig og vil med stor sikkerhed være et hit hos hele familien.

Praktisk info:

Lejligheden passer til 4 voksne og 2 børn. Antal badeværelser: 1

Priserne varierer mellem sæsoner: 1.800,00 kr – 4.200,00 kr. Se alle vores priser og sæsoner her

 

Lejlighed 12 i feriecenter Rim Rømø

 

I denne hyggelige og nyistandsatte ferielejlighed er der plads til en lille familie. Lejligheden ligger i feriecenter Rim Rømø og byder på en lang række fællesaktiviteter til hele familien. Her kan man blandt andet tage et spil tennis, dyrke fitness, gå på legeplads med børnene eller nyde godt af feriecenterets indendørs- og udendørs poolfaciliteter.

Denne lejlighed er ikke handicapvenlig da den er opdelt i første og anden sal med trappeopgang. Hund er ikke tilladt.

Praktisk info:

Lejligheden passer til 2 voksne og 2 børn. Antal badeværelser: 1

Priserne varierer mellem sæsoner: 950,00 kr – 2.700,00 kr. Se alle vores priser og sæsoner her